Gasztrobuzik, riadó: három estére újra megnyit az elBulli

ünnep
2015 február 26., 07:38
comments 66

2011-ben végleg bezárt a világ egyik legjobb étterme, Ferran Adriá elBullija , de márciusban 7-től három estére újra megnyit. Sajnos nem az eredeti helyszínen, a katalán tengerparti házban, Rosesben,

elbulli1

hanem ezer kilométerrel odébb, Marbellában. Az esemény célja a tisztelgés Ferran Adriá, a molekuláris gasztronómia úttörője előtt. Csupa Michelin-csillagos szakács főz majd (a csillagok száma összesen 22), köztük Pascal Barbot, Grant Achatz és Thomas Bühner. Esténként hatvan ember fér be, lehet kezdeni tülekedni. Az árakról nincs hír.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.