Ingyen buszoztatják Felcsútra a szurkolókat

Tbg
futball
2015 február 27., 07:00

Fejér megyében még a kolbász is kerítésből van! A felcsúti Puskás Akadémia FC szurkolóinak nem feltétlenül kell Felcsúton lakniuk, hogy könnyedén eljussanak a csapat meccseire, a klub ingyenes buszjárattal hozza-viszi az érdeklődöket a környező településekről (Székesfehérvár, Pákta, Alcsútdoboz, Vértesacsa, Lovasberény).

 

Erről ön is meggyőződhet a saját szemével ennek a hiperhivatkozásnak a használatának a segítségével.

"A Felcsút átlagos nézőszáma 1000 fő, így számolva egy nézőre ott 3,47 millió forintot költöttek a stadionnal. Ebből a szempontból az ingyenbusz szinte már nem is tényező" - fogalmaz Géza, a Sport. (SportGéza)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.