Maszturbálj egy zöldebb jövőért!

Világmegmentés
2015 február 28., 07:13

A Pornhub nevű, sajátságos tartalmú felnőttszórakoztató oldal alighanem meghúzta az idei év legviccesebb lépését zöld témában. Wankband nevű találmányukkal, ahogy ők fogalmaznak, úgy szeretheted a Földet, ha közben önmagad szereted.

A kis készülék, a viselhető elektronika új csodája egy kinetikus generátort tartalmaz, melyet a csukló fel-le mozgásával lehet működtetni. Az így termelt elektromos energiával aztán USB-kábelen tölthetjük a mobilunkat, laptopunkat, tabletünket, hogy le ne merüljön a legrosszabb pillanatban, ha látjuk, hogy már nem sokáig húzza.

Nem is húznám túl, itt az oktatóvideó a készülékről, amely kimeríthetetlen energiaforrással szolgálhat az emberiség számára:

link Forrás

Nem csak a videó, a terméket bemutató oldal is igen kreatív, húzzon el mindenki oda, és tekintse át a Wankband előnyeit! Tesztelésre is lehet jelentkezni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.