És akkor hirtelen megláttam egy szőke villanást a tömegben

életmód
2015 március 02., 15:56
comments 40

Tavaly júliusban a Vittulában megláttam a legszebb lányt aki a Földön létezik. Azaz nem vagyok benne biztos, hogy földi volt. Ment valami 90'-es szar szokás szerint én pedig csak néztem ki a fejemből amíg valami részeg fasz folyamat pofázott hozzám de kb semmit nem fogtam fel belőle. És akkor hirtelen megláttam egy szőke villanást a tömegben, gyönyörű hófehér arca és mély barna szemei egy aljas mosolyban néztek vissza rám. Köpni nyelni nem tudtam, tényleg mintha megállt volna az idő és a lehető legbambább fejemmel, tátott szájjal lefagyva néztem az arcát. Megindult felém, megölelt és kapásból megcsókolt. Életem csókja volt ez, azóta is sokszor kísért a pillanat. A lány csupa feketében volt és boroskólát szorongatott, rajtam halványzöld feltűrt ujjú póló, kezemben a legolcsóbb sör. Figyelmeztetett, hogy olyan mint a szellő csak jön és megy és én ezt tudomásul vettem. Nem akarom zargatni, csak szeretném ha tudná, hogy nem felejtem el és ha egyszer még véletlenül összefújná a szart a szél akkor szívesen elmennék vele fagyizni.

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.