Az M1 Híradó nem tud leállni a kamu-utcaembereivel

Média
2015 március 03., 20:50
comments 628

Székely Ond az utca embereként tűnt fel az M1 ma esti híradójában (itt találhatja meg, ha az M1 sávnál a Híradóra klikkel, ott a 16. percnél kezdődik az anyag), arról beszélt, hogy milyen kedvezőek a hitelek, bővül a család, ezért vásárolt lakást.

székely ond

De korábban egyszer már elmondott egy hasonlót, még októberben. Akkor egy pécsi panellakásba szeretett volna beköltözni, és az M1 Híradó szerint erre csakis azzal a családtámogatással lenne lehetősége, amit éppen akkor jelentett be az emberügyi miniszter (itt a 30. másodperctől).

székely ond1

Csakhogy talán érdekes lehet, hogy Székely Ond nem máshol focizik a baranyai bajnokságban, mint a Pécsi Médiaközpont csapatában. A Pécsi Médiaközpont vezetője az MTVA-től érkezett nemrég, a Pécs TV-t csinálják, akik az MTVA-nak is szállítanak be műsorokat. Egyszóval nem kellett annyira messzire menni, hogy meglegyen a következő "utca embere", akin keresztül emberközelien lehet láttatni a gazdaság remek helyzetét.

Persze az M1 Híradó nem először és nem is másodszor csinál ilyet, legutóbb konkrétan egy színész volt az utca embere.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt