Az hagyján, hogy több mint 2 milliárd forint állami pénzt kaphat a Lakitelki Népfőiskola 2015-ben, de még Keleti Nyitás Kollégiuma is van

politika
2015 március 06., 17:07
comments 141

Keleti Nyitás Kollégiuma 35 év alatti fiatalokat vár, a képzés célja pedig

"egy olyan átfogó szaktudás átadása, amely révén a hallgatók képessé válnak a Keleti Nyitás stratégia megvalósulásának hathatós támogatására."

Hát ha valamit érdemes ma tanulni egy fiatalnak akkor ez az.

A kurzus tematikájából két pontot emelnék ki, a

  • "több lábon állás és a szövetségkötések versenye", 

illetve a

  • "hit és erkölcs szerepe".

Az Átlátszó Oktatás készítette egy hosszabb anyagot a Népfőiskola finanszírozásáról.

Idén 300 millió forint működési támogatást kaphatnak, és kétmilliárdot az épületek rekonstrukciójára és fejlesztésére. Az oktatásban egyszerűen képtelenség lett volna ekkora összeget okosabban elkölteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.