Ez ám a nőnap: 1727 nő várja Los Angelesben az angolt, akit csúnyán megaláztak a 4chanen

külföld
2015 március 08., 06:38
comments 208

dancingman
Sean Londonból csak táncolni akart, de pár gonosz embertársa csúnyán kinevette. Seant már ez is láthatóan megviselte, de a gúnyolódóknak még ez sem volt elég, online is megalázták:

a táncáról készült videót felrakták a 4chanre.

A gúnyos üzenetben még azt a képet is feltöltötték, amin Sean már szomorúan, lehajtott fejjel ácsorog, miután aljasul kiröhögték.

Aztán fordult a kocka. A Seanról közzétett felvétel felkeltette Cassandra Fairbanks figyelmét, aki pár óra alatt felkutatta Seant és akkora bulit szervezett neki, amekkorát magányosan táncoló férfinak még sosem rendeztek: pár óra alatt 1727 Los Angeles-i nőt szervezett be egy bulira, aminek Sean lesz a díszvendége, és amin Pharrell Williams, Moby és Andrew W. K. fog zenélni.

A világsztárok maguk jelentkeztek, és ingyen vállalták a fellépést.

Sean, aki közben a twitteres keresztségben a DancingMan nevet kapta, amúgy azóta kiheverte a megalázás okozta szomorúságot, pénteken már bulizni is látták:

(Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.