Védőitallal kínálták a pizsamában sétáló kisfiút a soproni rendőrök

bűnügy
2015 március 08., 08:57
comments 60

Pizsamában lófráló kisgyerekre figyelt fel egy baráti társaság vasárnap hajnali kettőkor a soproni Juharfa utcában. Értesítették a rendőröket, akik kabátot adtak a zavartan viselkedő, riadt tekintetű gyermekre, akit védőitallal is megkínáltak, majd a szolgálati járművükbe ültették és a közeli kórház gyermekosztályára szállították.

"Az elsődleges vizsgálatok után a négyéves helyi lakos sírva panaszolta az intézkedőknek, hogy nagyon megijedt egyedül az éjszakában. Közölte, hogy nagyszülei lakásából szökött meg" - írja a rendőrség.

A történet vidám véget ért: a kisfiú végül elárulta a nevét, majd "édesanyja érkezéséig barátságot kötött az érte aggódó rendőrökkel".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.