Túlélte egy kislány, hogy jeges folyóba zuhant egy autóban, és fél napig nem találták meg

baleset
2015 március 09., 14:39
comments 13

Átszakította a korlátot és a Spanish Fork folyóba zuhant egy autó péntek éjszaka Utah államban. Egy férfi hallotta ugyan a zajt valamikor éjjel 11 körül, de senki nem volt a helyszínen. A feje tetejére borult járműre csak másnap délben talált rá egy horgász.

photo_camera A Spanish Fork-i rendőrség felvétele

Az autó talpra állították, de a folyó annyira hideg volt, hogy a mentőcsapat tagjai kihűlés miatt orvosi kezelésre szorultak. Az autót vezető 25 éves nőt holtan találták a járműben, de a másfél éves lánya a hátsó ülésen, a gyerekülésbe kötve túlélte a balesetet és hideget is. A kislánynak szerencséje volt, hogy az ülés nem ért bele a vízbe. Állapota súlyos, de stabil. (abcnews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.