https://img.444.hu/ramones_berki.jpg

Berki Krisztián mindig is punk volt a szíve legmélyén

2015 március 11., szerda 20:04
203

Ó, ha ezt a Ramones tagjai megérhették volna, de legalább a legendás grafikusuk, Arturo Vega, aki a logót és a borítóikat tervezte!

gyakori

Itt a bizonyíték, punknak nem születni kell

Bárki azzá válhat. Aki kicsit is érzi a divatot, az bizony most Ramones-pólóban feszít. Az együttes fénykorában lemezeladásból nem igazán szedte meg magát, és mivel már egytől egyig elvitte őket a rock 'n' roll, már a pólóikból sem fognak. Olyan rettegett punk helyeken árulnak Ramones-pólót, mint például a Tesco, Pull&Bear vagy a H&M.

Az ikonikus zenekar egyértelműen akkor ért fel a csúcsra, akkor véste be magát végleg az egyetemes kultúrtörténetbe, amikor az Éden Hotel 9. adásában Berki Krisztián is Ramones-pólóban konferálta fel a műsort. Berki Krisztián, az Éden Hotel és az amerikai punk találkozása pár pillanatra kisütötte az agyamat. De utána felocsúdtam, és kérlelhetetlen oknyomozásba kezdtem. Így készült el a 444 történetének első interjúja a magyar trash celebvilág beszteroidozott Oravecz Nórájával.

444: Te választottad vagy valaki tanácsolta, hogy ezt a pólót vedd fel?

Berki: A stylistom választotta ezt a pólót is, ugyanúgy, mint azt a 100 szettet, amit kivittem magammal Costa Ricára. A felsők közül talán ez volt az egyik kedvencem, nem csak azért mert most nagyon divatos ez a vonal, hanem azért mert szívem mélyén mindig is punk voltam.

berkipunk3

444: Ismered az együttest?

Berki: Természetesen ismerem a Ramones-t, de soha nem voltam igazán nagy rajongó. Jeleztem is, hogy egy Sex Pistols-pólónak még jobban örülnék, de csak ez volt. Mivel 1980-ban születtem, így közelebb érzem magamhoz a Pearl Jam, a Greenday és talán a Faith No More zenéjét, és dalszövegeiket, később pedig kedveltem a Foo Fighterst. Azt hiszem, ez generációs kérdés, de az biztos, hogy a Ramones nagy hatással volt az én kedvenceimre is, ezért egyáltalán nem bánom, hogy viseltem ezt a pólót. De ha igazán őszinte akarok lenni, ritkán hallgatom a kocsiban a Now I wanna sniff some glue-t.

Futottak még

Palvin Barbara egyetemistának maszkírozva Minden általánosiskolás bálványa, Harry a One Direction fiúzenekarból punk pólóban pókember, Fergie, Frodó, Harry, Avril Lavigne punkoskodás közben Herczeg Márk elfáradt a punkoskodásban a konyhámban Uj Péter fáradhatatlanul punkoskodik a 444 konyhájában

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt