Kokónak hitték a nagypapa hamvait a missouri hülyegyerekek

külföld
2015 március 11., 17:36
comments 39

Novemberben egy 17, egy 16 és egy 15 éves fiú tört be egy Debora Matthews nevű nő házába, és elvittek 825 dollár (237 ezer Ft) készpénzt és 2000 dollárnyi (576 ezer Ft) más cuccot. Elvitték Matthews apjának hamvait is, mert mikor a maradványokat megtalálták egy dobozban, azt hitték, hogy kokóra bukkantak. Később az autópályán megkóstolták a cuccot, így rájöttek a tévedésükre. Ki is dobták az autóból a dobozt. A legrosszabb az egészben, hogy a betörők Matthews rokonai, a nagypapájuk hamvait vitték el. (People)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.