Az ország aktuálisan legnagyobb lúzerének 750 milliója ragadt benn a DRB bankcsoportban

gazdaság
2015 március 12., 14:28
comments 129
photo_camera (OBA)

Első körben 103 milliárd forintot fizet ki az OBA betétbiztosító a DRB bankcsoport ügyfeleinek, de további 5,5 milliárd sorsát még vizsgálják. A legnagyobb ki nem fizetett betét magánszemélynél 750 millió, jogi személynél 2,8 milliárd forint, összesen 267 betétest nem fognak kártalanítani, mindent összevetve 17 milliárd forint értékben (A betétek 30,46 millió forint feletti része után nem fizet a biztosító). És a Quaestor-kötvényesek? Ők, úgy tűnik, búcsúzhatnak pénzüktől. (Portfolio.hu, OBA.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.