Art Gecco: Lapos tévé VS csipketerítő

art gecco
2015 március 13., 06:44

Ugye ti is eléggé kivagytok azon, hogy az LCD tévék tetején nagyon nehéz elhelyezni a kötelező terítőt? Segítünk. A tippek természetesen pont onnan jönnek, ahol a legjobb lakástextilek kaphatók.

Igaz csipkehívőknek

Annak, aki gyakorlatilag egyáltalán nem akarja felrúgni a hagyományokat, ezt, és ezt a darabot javasoljuk.

Ravatalkedvelőknek

Nekik egyébként ajánlottunk már vécétextilt is, miért is pont a tévéterítő ne harmonizálhatna a mosdóval?

Karda Beáknak és Kiszel Tündéknek

Illetve minden gyermeklelkű, a rózsaszínt és a plüsst kedvelő kedves olvasónknak javasoljuk, hogy szerezze be ezt a különleges lakástextilt, melyet kimondottan monitorra terveztek.

Azoknak, akik hátulról szeretik

Teljesen érthető, ha valaki nem a kijelzőt, hanem a televízió hátsó, mindenféle ronda bemenettel csúfított részét szeretné eltakarni, illetve védeni a portól. Nekik lehet kiváló megoldás ez a két különösen kedves darab. A második képen klasszikus gecco jegyek tükröződnek vissza.

Annak, aki csak nagyban játszik

Ezt az összeállítást pedig azoknak ajánljuk, akik szeretik a lakásdekort tisztességgel összekoordinálni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.