Egy indiai menyasszony otthagyta az esküvőn a vőlegényt, mert nem tudott megoldani egy számtanpéldát

külföld
2015 március 13., 16:57
comments 237

Szokatlan történetről számolt be az indiai rendőrség pénteken. E szerint még szerdán Kanpur városa közelében fekvő faluban, Rasoolabadban ment füstbe az esküvő.

A házasságot igazán a családok szerették volna, de a menyasszony nem volt elégedett kinézett férje iskolázottságával. Hogy ezt tesztelje is, egy viszonylag egyszerű kérdést tett fel neki, arra volt kíváncsi, mit kapunk, ha tizenötöt összeadunk hattal. A férfi válasza az volt, hogy tizenhetet. A nő ezután távozott a helyszínről. A férfi családja próbálta marasztalni, de nem volt hajlandó maradni, szerinte a család átverte őt a férfi iskolázottságával kapcsolatban.

A helyi rendőrség segítségével a családok végül megbékéltek, mindkét fél visszaadta a nászajándékokat.

Múlt hónapban ugyanebben a tartományban történt meg, hogy egy menyasszony végül az esküvő egyik vendégéhez ment hozzá, mert vőlegénye rohamot kapott és összeesett. Mint kiderült, a férfi epilepsziás volt, de ezt a családja próbálta eltitkolni. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.