Felszámolták a kerítéssel foglalkozó miskolci bűnbandát

Hiába szerveződött újra a harminc prostiuáltat különféle európai országokban foglalkoztató bűnszervezet tavaly októberben, amikor több tagjukat lekapcsolták a rendőrök, a szervezet maradékát is felszámolták, írja a Police.hu.

"A prostitúciós tevékenységre a lányokat jellemzően Kelet-Magyarország szegények lakta településeiről választották ki és szervezték be, kihasználva rossz anyagi helyzetüket, kilátástalan körülményeiket. A gyanú szerint a kerítők erőszakot is alkalmaztak, sokszor bántalmazták a lányokat annak érdekében, hogy többet keressenek a prostitúciós munkájukkal."

Svájcba, Németországba, Belgiumba, Hollandiába, Spanyolországba és Dubaiba szállították a lányokat. A március tizedikén elfogott gyanúsítottak: M. Oszkár 42, Sz. Zsolt 37, valamint B. Bertalan 55 éves miskolci lakosok.

Az elfogásról készült videó alapján a bűnbanda tagjai inkább hasonlítottak keményen dolgozó kisemberekre, mint sikeres stricikre, de hát a látszat csal. (Police)

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.