Felszámolták a kerítéssel foglalkozó miskolci bűnbandát

Tbg
bűnügy
2015 március 13., 08:00
comments 30

Hiába szerveződött újra a harminc prostiuáltat különféle európai országokban foglalkoztató bűnszervezet tavaly októberben, amikor több tagjukat lekapcsolták a rendőrök, a szervezet maradékát is felszámolták, írja a Police.hu.

"A prostitúciós tevékenységre a lányokat jellemzően Kelet-Magyarország szegények lakta településeiről választották ki és szervezték be, kihasználva rossz anyagi helyzetüket, kilátástalan körülményeiket. A gyanú szerint a kerítők erőszakot is alkalmaztak, sokszor bántalmazták a lányokat annak érdekében, hogy többet keressenek a prostitúciós munkájukkal."

Svájcba, Németországba, Belgiumba, Hollandiába, Spanyolországba és Dubaiba szállították a lányokat. A március tizedikén elfogott gyanúsítottak: M. Oszkár 42, Sz. Zsolt 37, valamint B. Bertalan 55 éves miskolci lakosok.

Az elfogásról készült videó alapján a bűnbanda tagjai inkább hasonlítottak keményen dolgozó kisemberekre, mint sikeres stricikre, de hát a látszat csal. (Police)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.