Megszünteti az Ikea a Family magazint Oroszországban a homofób törvény miatt

külföld
2015 március 14., 18:57
comments 101

Megszünteti Oroszországban az IKEA a Family magazinjának a kiadását, mert egy 2013-as törvény megtiltja, hogy a "nem hagyományos szexuális kapcsolatokat" bemutassák újságok, tévék. Az Ikea szerint a magazinjuk

"bemutatja az otthoni élet különböző aspektusait. Kort, nemet, szexuális irányultságot elfogadva."

A bútorgyártó cég nyilatkozatában elfogadja, hogy egyes cikkek az újságban a törvény szerint propagandának tekinthető, ezért nem jelentetik meg az újságot többet. Az IKEA Family magazinokban található cikkek nagy része az összes országban azonos. (AbcNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.