Valaki annyira büdöset kakált a London-Dubai repülőjáraton, hogy az elviselhetetlen szag miatt visszafordította a gépet a kapitány

bulvár
2015 március 14., 17:58
comments 263

A British Airways Dubaiba tartó járata minden gond nélkül szállt fel Londonból a Heathrowról csütörtök este, viszont egyszercsak ordenáré szarszag terjedt el a gépen. A repülő már Brüsszel fölött járt, mikor a légiutaskísérők neki láttak a WC takarításának, de bűzt nem tudták megszüntetni. A kapitány is megvizsgálta a helyzetet, megállapította, hogy folyékony halmazállapotú kakáról van szó, és a szagot nem tudják megszüntetni.

Végül a gép 40 perces repülés után visszafordult, és leszállt Londonban. A kapitány a döntését egészségügyi és biztonsági okokkal indokolta a repülőtársaságnak. Az utasok végül 15 óra késéssel érkeztek meg Dubaiba. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.