Lehet, hogy mégsem tér vissza a Twin Peaks 2016-ban

KULTÚRA
2015 március 16., 15:50
comments 29

Tavaly ősszel jelent meg a hír, hogy David Lynch és Mark Frost felélesztenék minden idők egyik legnagyszerűbb sorozatát, és a Twin Peaks 9 új résszel tér vissza 2016-ban. A bejelentetést mindenki hatalmas lelkesedéssel fogadta, sorra születtek a rajongói lelkendezések, de lehet mindezt hiába. Most maga Lynch vetette fel, hogy könnyen lehet, nem lesz semmi az ötletből.

Egy ausztrál rendezvényen lehetett kérdezni a kutlrendezőtől, az egyik néző pedig arra volt kíváncsi, hogy halad a sorozat felélesztése.

Nem tudom.

- mondta erre Lynch, majd arról beszélt, hogy bőven vannak fennakadások. És egyelőre még szerződést sem írt alá senkivel. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen problémák merültek fel Lynch szerint. Iparági pletykák szerint a gyártó Showtime számára komoly nehézséget jelent, hogy minden egykori szereplőt rávegyenek a folytatásra. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a sorozat felélesztését azelőtt jelentették be, hogy megállapodtak volna a szereplőkkel. Az ilyesmi ritkán szokott jól elsülni. (via Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.