Hende Csaba megmagyarázza, hogy miért jelenlegi barátnője kísérte el 2011-ben egy hivatalos útjára közpénzből

politika
2015 március 17., 16:59
comments 168

Nagyon szórakoztató dolgokat adott elő Hende Csaba az RTL Híradójában, amikor az RTL megkérdezte tőle, hogy miért jelenlegi barátnője, Szajlai Mónika kísérte el 2011-ben egy hivatalos útjára Párizsba, egy 56-os megemlékezésre.

Szajlai akkor Hende titkárnője volt, de a miniszter szerint abban az időben nem volt közöttük semmi, sőt kifejezetten rossz volt a munkakapcsolatuk. Hogy a nyomasztó rossz kapcsolat ellenére akkor miért a titkárnőjét vitte magával Hende azt mondta a Híradónak, hogy azért, mert a

"minisztert a kísérője kíséri"

Hende azt is mondta, hogy külön utaztak, és külön szobában is laktak Párizsban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.