Komoly szabálytalanságon érték Schwarzeneggert, parádés magyarázkodásba kezdett

életmód
2015 március 17., 10:43
comments 129
photo_camera (Facebook)

Arnold Schwarzenegger – a Legenda, a Terminátor, aki a közelmúltban az állami MVM támogatásával osztotta meg a sikerrel kapcsolatos nézeteit – épp az ausztráliai melbournei ingyenbiciklivel gurult, amikor is szembe került a törvénnyel.

Bukósisak nélkül biciklizett, amiért egészen komoly, akár 146 ausztrál dolláros büntetést is kaphatott volna.

De az őt félreállító rendőr megkegyelmezett neki: inkább a sarki biciklis boltba irányította a guvernátort, azzal, hogy vegyen magának egy 5 dolláros sisakot. Melbourne hős rendőre azt is elmesélte egy ausztrál újságnak, hogy Schwarzenegger rendőr apját is felhozta magyarázkodás közben.

(Theage)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.