Parlament előtt a törvény, ami elvenné a földeket a nemzeti parkoktól

természet
2015 március 17., 09:20
comments 80

Ma vitatja a parlament az állami földvagyon kezeléséről szóló törvények módosítását, amit a kormány terjesztett be. Ebből az alkalomból jelezte a WWF, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Magyar Természetvédők Szövetsége, károsnak és alkotmányellenesnek tartják a módosításokat. Ha elfogadják a módosítást, akkor a nemzeti parkok által kezelt földek egy része átkerül a természetvédelemben nem túl jártas Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez. (Greenfo.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.