A bűn országa lettünk, elönt minket a kábítószer

Húsz kiló füvet találtak a rendőrök egy budapesti mesterbűnöző gépkocsijában. Az egész eset úgy kezdődött, hogy a férfit igazoltatták. A rendőröknek

gyanús lett

hogy a férfi kidobott egy nagy zacskó kábót az ablakon, majd az igazoltatás végén visszahajtott érte és felvette (!!!). A 19 éves férfi gyalog menekült, majd újabb zseniális trükkel élve bebújt egy parkoló autó alá. De még így sem tudott túljárni a kékek eszén. A rendőrök házkutatást tartottak nála, és átvizsgálták a másik kocsiját, abban leltek is 20 kiló kábítószert. A hírhez kapcsolódó egyik képet kommentár nélkül mutatom:

BUNJEL

Zavarttá tett a pikó Győrben!

Győrben a Kálvária úton ellenőriztek egy Fiat típusú gépkocsit. A járőrök az igazoltatáskor azonnal észlelték a sofőr zavart viselkedését, aki a feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt. Nadrágzsebe 24 gramm füvet és "pikót" rejtett. Nem is szeretném megtudni, milyen új borzalom lehet a "pikó". UPDATE: kommentelőinknek hála megtudtam, hogy a "pikó" másik beceneve a "szlovák kokain". Mindig lehet a kommentelőinkre számítani, ha a drogról van szó!

Kábítószert termesztettek Cegléden is!

Március 15-én egy házkutatás során 399 tő cannabist, 19 darab tablettát, 1,5 gramm - eddig ismeretlen összetételű – fehér port, nagyobb összegű készpénzt, mobiltelefonokat és egy darab gáz-riasztó pisztolyt találtak és foglaltak le a nyomozók.

cegled

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.