Dávid Ibolya és Herényi Károly megint a vádlottak padján

bűnügy
2015 március 18., 08:49
comments 62
photo_camera Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) volt elnöke és Herényi Károly, a párt volt elnökhelyettese, vádlottak az ellenük személyes adattal való visszaélés miatt, az úgynevezett UD Zrt.-ügyben indult büntetőper megismételt elsőfokú eljárásának tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében. Jobbra Almássy Kornél, az MDF volt alelnöke. (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

A bíróság korábban, első fokon felmentette az ügyben megvádolt politikusokat, de 2013. januárban a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte a korábbi döntést és új elsőfokú eljárást rendelt el, ami egy éve kezdődött. Most folytatódik. Az ügyről bővebben itt lehet olvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.