Tisztelt Fidelitas, ősprovokátorokat lepleztünk le!

bűnügy
2015 március 18., 15:37
comments 185

Emlékeznek még 2007 március 15-re? Hétágra sütött a nap. Tombolt a gyurcsány-diktatúra. A Nemzeti Múzeum lépcsőjén 11 órakor kezdődött az ünnepi műsor. A miniszterelnök a paprikás hangulatban inkább nem tartott nyilvános beszédet. Az utcákon, a tereken lépten-nyomon provokátorok provokáltak. Mocskos kommunisták szapulták a mocskos fasisztákat és vice versa. Pont úgy, mint idén.

Drága emberek, ebben az országban megállt az idő? Semmi sem változott?

De, a kép és a hangminőség sokkal jobb lett. Nézzék meg az Index felvételét az emlékezetes ünnepről, és ha felismerik valamelyik provokátort, akkor segítsék a Fidelitas munkáját, és dörzsöljék fel a rohadt provokatőröket!

És ha kinosztalgiázták magukat, akkor nézzék meg a 2015-ös remake-et digitálisan felújítva, szélesvászonban, dolby surrounddal!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.