Lenyelte kuncsaftja jegygyűrűjét a zsaroló filippina prostituált

bűnügy
2015 március 19., 13:22
comments 89

A turistakopasztás egészen új módszerét találta fel az a 45 éves manilai prostituált, akit kedden tartóztatott le a helyi rendőrség, miután hozzájuk fordult egy Sting Ingemar Johansson nevű svéd turista.

Johansson szerint a nő a Fülöp-szigetek fővárosának egyik moteljében vetette be a mesteri trükköt. Míg a kuncsaft kiment a mosdóba, a nő egyszerűen lenyelte annak az éjjeliszekrényen hagyott jegygyűrűjét, majd közölte, hogy azt csak 5000 pesóért, valamivel több mint 30 000 forintért hajlandó visszaadni. És meg is fenyegette a svédet, hogy ne ugráljon, mert leszúrja.

Arról sajnos nincs hír, hogy most pontosan hol van a jegygyűrű. A Fülöp-szigetek egyébként még a közismertebb Thaiföldnél is népszerűbb szexturista-desztináció, Manilának komplett külvárosai szakosodnak az iparra.

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.