Mesterházy Attila megosztotta a 444 cikkét, több se kellett a Magyar Nemzetnek!

bomba
2015 március 19., 12:52

Mesterházy trágár cetlivel szórakoztatja rajongóit

címmel írt klasszikus oknyomozó elemektől sem mentes cikket a Magyar Nemzet arról, hogy Mesterházy Attila megosztotta a Facebookon a legjobb képet az utolsó vasárnapi bevásárlásról.

11073389_10206352338352292_8854243149036320478_o

A Nemzet szerzője először is gondosan lelopta a 444-ről a "trágár szókapcsolatot megjelenítő", "Fidesz-gyalázó akrosztichont" (értsd: "Kurva Fidesz"), majd ostorscsapásszerű, megsemmisítő erejű leleplezésekkel erősítette a cikk amúgy is erős mondanivalóját. A két legfontosabb, karaktergyilkossággal felérő állítás:

  1. Mesterházy "bizonyos rétegek számára tetszetős tartalmakat oszt meg a közösségi oldalon, napi egy-két alkalommal."
  2. "Hivatalos weboldala ugyanakkor májusi pártelnöki lemondása óta nem frissült."

Nagyon nem lennénk most Mesterházy Attila helyében.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.