Halálra kínozta az unokáját

bűnügy
2015 március 21., 14:45
comments 98

A 9 éves Savannah Hardin letagadta a nagymamája előtt, hogy cukorkát evett, mire a 49 éves alabamai asszony büntetésből 3 órán keresztül futtatta a kislányt és fát cipeltetett vele. Savannah hiába könyörgött neki, hogy hagyják abba, mert nem bírja, nagymamája nem engedett. A kislány ezután összeesett, és 3 nappal később a kórházban meghalt. A nagyi azzal védekezett, hogy csak az iskolai futóversenyre akarta felkészíteni unokáját, akinek nem akart ártani. Az esküdtek nem hittek neki, hétfőn dől el, hogy életfogytiglant kap, vagy halálbüntetést. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.