Horogkeresztekkel kívánt boldogat a jobbikos Kulcsár Gergely

Tbg
politika
2015 március 21., 13:28
comments 1047

A Jobbik debreceni illetékességű képviselője, Kulcsár Gergelyről újabb, náci elkötelezettségét bizonyító dokumentumot jelentetett meg DK-s ellenlábasa, Varga Zoltán.

Íme, egy email, amelyet Varga szerint Kulcsár írt:

11081350_825076017559481_640436769324545055_n

Varga ezt még péntek este posztolta Facebook-oldalán, az alábbi szöveg kíséretében:

„A Jobbikos Kulcsár Gergely állítólag „hirtelen felindulásból” alázta meg a Duna-parti cipők emlékművét. Aljas, és minősíthetetlen, ami történt. De közel sem „hirtelen felindulásból” elkövetett meggondolatlanság, sajnos nem is egyedülálló, hiszen a birtokomba került e-mail az újabb bizonyíték, hogy a magyar parlament képviselője, Kulcsár Gergely milyen ember valójában.”

Kulcsárról ugyanis Varga egy héttel ezelőtt egy olyan emailt közölt, amiből kiderült, Kulcsár megalázta a Duna-parton kiállított holokausztra emlékező bronzcipős kompozíciót, amikor beleköpött. A cipőket a DK aktivistái (többek között Szarvas Koppány Bendegúz ezúttal nadrágban) megtisztították, később megjelent a helyszínen Schmuck Andor is.

Vona Gábor, a párt elnöke, aki az utóbbi években igyekszik mérsékelni a Jobbikról kialakult antiszemita, cigánygyűlölő, újfasiszta képet, úgy döntött, megkéri Kulcsárt egy kanosszajárásra, a képviselőnek virágott kellett vinnie a monumentumhoz.

Kulcsár kevés meggyőződéssel, "Én púztam, atyám"-arckifejezéssel eleget is tett a pártelnöki kérésnek szerdán:

photo_camera ) (Kommentek!)

Kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a sztori, meg kell-e ismételnie újévi jókívánságait Kulcsárnak, vagy ráfogják majd a horogkereszteket a Google karakterkezelésének hibáira. (via Cívishír)

Update, 15:20 - Kulcsár Gergely közleményben reagált Varga posztjára délután:

K Ö Z L E M É N Y

A nemrégiben nyilvánosságra került magánlevelezésem után most újabb, nekem tulajdonított magánlevéllel állt elő a Gyurcsány-párt debreceni képviselője. Már az furcsa, hogy egy politikus kizárólag mások vélt vagy valós magánleveleivel foglalkozik, ráadásul, ha valós levelet hoz nyilvánosságra, akkor bűncselekményt követ el, ami nem maradhat következmények nélkül.

Ahogy a múlt héten elismertem, hogy az én levelemről van szó, úgy most kénytelen vagyok visszautasítani a vádat és nyilvánvalóvá tenni, hogy a DK képviselője egy általam meg nem írt, el nem küldött e-maillel szeretne politikai tőkét kovácsolni magának és lejáratni másokat!

A továbbiakban a nekem tulajdonított magánlevelekkel nem kívánok foglalkozni - hisz ismerve az adott párt gátlástalan képviselőjét nem kizárt, hogy hetente próbál majd ügyeket kreálni – ehelyett jogi úton fogok elégtételt venni.

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.