Szentgyörgyvölgyi Péter polgármestert is meg lehetett volna fosztani a mandátumától

Tbg
politika
2015 március 21., 12:28
comments 33

A 7/24 annak járt utána, hogy minden fővárosi képviselő fent van-e a köztartozással nem rendelkező adózók listáján.

A dolog azért érdekes, mert a zuglói önkormányzat arra hivatkozva mentette fel képviselői mandátuma alól Várnai Lászlót, a Civil Zugló egyesület elnökért, mert egy, azóta már rendezett, 42 ezer forintos adótartozás miatt nem volt rajta a KOMA-listán, amin egyébként önkormányzati képviselőknek kötelezően fel kell kerülniük.

A 7/24 437 képviselőt ellenőrzött le a listán, és úgy találta, 14 képviselő - 9 fideszes, 4 baloldali, 1 jobbikos - nincs rajta, azaz az ő mandátumokat is meg lehetett volna vonni. A két legnagyobb hal a Belváros polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter és Harrach Péter fia volt.

Hogy mit válaszoltak a politikusok a 7/24 kérdéseire? Azt már az ő anyagukból tessék kibányászni. (7/24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.