A korlátlan mobilnet lesz 2015 lakókocsija

hirdetés
2015 március 23., 09:17
comments 26
ad

Nincs kötöttség, csak tankolsz és mész, bármerre, bármikor. Ezt az életérzést hozza a korlátlan mobilnet 2015-ben? A UPC szerint igen, a kötetlen szabadság legalább annyira fontos a neten, mint a valóságban. De azért én kérem mellé a lakókocsit is.

A négy rendelhető csomag ára 3 és 12 ezer forint között változik a már UPC előfizetéssel rendelkezők számára. A legdrágább (Freedom XL) 11990 forintba kerül és 4 Mb/s-os adatletöltési sebesség, korlátlan hívásidő és ugyancsak korlátlan számú SMS tartozik hozzá. A legolcsóbb, Freedom S csomagot 2990 forintért mérik, ebből 50 perc lebeszélhető és 50 SMS küldhető ingyen, az adatletöltési sebesség e csomagban 1 Mb/s.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.