Tökéletes: Galla Miklós volt a Fidelitas kongresszusán

POLITIKA
2015 március 23., 15:52
comments 196

De nem ez volt az egyetlen érdekes pillanat a Fidelitas március 14-i tisztújító kongresszusán (ahol valamiért sokan kokárdában voltak, mintha már március 15-e vagy még 2002 lenne).

Ott volt például Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető is:

De még Szijjártó Péter külügyminiszter is:

Vagy Csontos Sandra, a KDNP ifjúsági jelöltje (fidelitasos karkötőben!), aki a múlt hét végén szoros küzdelemben maradt alul az IKSZ elnökválasztásán:

És ott volt a fiatal reménység is, Koncz Zsófia Fidelitas-alelnök, aki a ProvokátorFigyelőt beindította, a felejthetetlen mosoly mellett jobbra:

De drámai hírünk is van: az elnökség közt nem láttuk Falusi Vajk korábbi alelnököt, az új Deutsch Tamást, aki szerint „nem olyannak kell lenni, hanem aznak”.

További hibátlan képek a fantasztikus hangulatról

A kongresszuson és az utána következő táncos mulatságon a sikerpack mind az ötven árnyalata felbukkant.

photo_camera Jakab Jácint Fidelitas-alelnök szendvicsben

(Képek: Fidelitas / Facebook)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.