Vida nem állt a parlamenti vizsgálóbizottsá elé

POLITIKA
2015 március 23., 10:33
comments 81

Meg akarta volna hallgatni Vida Ildikót a parlament költségvetési bizottsága arról a belső vizsgálatról, amit a NAV elnöke maga rendelt el annak kiderítésére, hogy valóban korrupt lenne-e. A vizsgálat lezajlott, és azzal a meglepő eredménnyel zárult, hogy a NAV szerint a NAV nem korrupt.

Ennek részleteire lettek volna kíváncsiak az ellenzéki képviselők, akik ritka összhangban, az LMP, a Jobbik, az Együtt és az MSZP közös kezdeményezésére hívták be meghallgatásra Vidát. A NAV elnöke azonban megüzente, hogy

nem kíván élni a lehetőséggel,

így el se ment az ülésre. (Via Hír24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.