Angelina Jolie eltávolíttatta a petefészkeit

bulvár
2015 március 24., 08:00
comments 194

Két évvel ezelőtt a melleit, most a petefészkét és a petevezetékét távolíttatta el Angelina Jolie. A színésznő már régóta tervezte a műtétet, de azután döntött így, hogy a hónap eleji vérvizsgálat azt mutatta, hogy lehet a testében rákos elváltozás. Bár daganatot nem találtak nála, mégis kés alá feküdt.

photo_camera AFP PHOTO / CARL COURT

Jolie a két évvel ezelőtti mastectomia után mondta el, hogy 87 százalék esélye volt a mellrákra és 50 a petefészekrákra. A színésznő anyja, nagyanyja és nagynénje is rákban halt meg. A keddi New York Timesban ír a legutóbbi műtétjéről, amiről elmondta, hogy

"nem volt annyira durva a beavatkozás, de a hatása annál súlyosabb."

Jolie most hormonokat szed. Belátta, hogy nem lesz több lehetősége arra, hogy gyereket vállaljon. (FoxNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.