Friss Hús 2.0 Klasszikusok: Delfinkirály

Friss Hús
2015 március 24., 17:45
comments 6

A Friss Hús harmadik kiadása holnap este startol, azonban akad még film ami tavaly debütált és szívesen idézzük fel ezeken a hasábokon. Itt is van tehát a következő klasszikus, Szentpéteri Áron Delfinkirály című rövidfilmje. A filmet tavaly külön dicséretben részesítette a zsűri "a magyar valóság egyik fontos szeletének dokumentarista pontosságú ábrázolásáért és az amatőr szereplők biztos kezű instruálásáért".

Két srác ül egy tízes tetején; nem történik semmi. Aztán jön egy lehetőség, de a kérdés marad: fel lehet vállalni, ha valaki mást akar, vagy a közeg tényleg mindig újratermeli önmagát?

link Forrás

A korábbi klasszikusokaterre felé találjátok. Az idei klasszikusokig viszont már csak egyetlen egyet kell aludni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.