Gigászok harca: a Jobbik nekiment a békemeneteseknek

2015 március 24., kedd 10:54
169

Miután a békemenetesek tegnap többen is felszólaltak a radikális párt ellen, a Jobbik most azt kéri a CÖF-CÖKA-tól, hogy tisztázzák a pénzügyeiket. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője a legnagyobb álcivileknek nevezte a két szervezetet, és azt feltételezte, hogy azok közvetett módon jelentős közpénzhez juthattak – írja az MTI.

A CÖF-CÖKA 2013-as gazdálkodását ismertetve elmondta, hogy 20 millió forintot kaptak a Fidesz pártalapítványától, míg 290 millió forintról csak annyit tudattak, hogy adomány. A Jobbik szerint sem jöhetett ez a felajánlott adó-egyszázalékokból, ezért tisztázni kell a forrásokat. (Érdemes elolvasni ezt a cikket.)

Fotó: Botos Tamás

A Jobbik önmérsékletre kérte a Békemenet szervezőit, utalva arra, hogy egy előző napi sümegi rendezvényen többes szám első személyben beszéltek, mintha kormánypárti politikusok lennének, egy résztvevő pedig luxusautóval jelent meg a helyszínen.

Én ennyit szeretnék hozzátenni, mielőtt elmérgesedik a helyzet:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt