Jön az okosvibrátor, amivel megoszthatod az orgazmusod mindenkivel

SZEX
2015 március 24., 14:47
comments 58

A Smartbod szextechcég vibrátora figyeli a belső mozgásokat, és küldi a jelet az okostelefonodon lévő appra. Hogy sokan megosztanák-e ezt az infót másokkal, abban kételkedem, de az Ipod sikere óta szerintem bármi lehetséges. A Smartbot mindenesetre nem csak az orgazmusszámlálásról szól, a cég szerint a fő, hogy mindenki napra kész adatokkal ismerhesse meg a testét, és élhessen át egyre jobb szexuális élményeket. De az is a céljuk, hogy a jövőben szabadabban lehessen beszélni a szexről. (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.