Nemzeti „Dohányzás Leszokás Támogató Pont” a tüdőgondozónál

Egészségügy
2015 március 24., 15:08
comments 60
photo_camera Fotók: Falsestuff.tumblr.com

Csodálatos megoldás ez még a hasonló pontokban rekordtartó magyar államtól is, természetesen főleg EU-s pénzből, a Péterfy Sándor Utcai Kórházban. Hogy ezekben a csábító leszoktató pontokban mi került majdnem 20 millió forintba (ebben konkrétan 1 652 720 forintba), nem teljesen világos, viszont a pont nevét biztos, hogy nem így kell helyesen írni.

dohányzás leszokás pont 02

De talán jobb is így, hiszen egy erősebb programmal a trafikok is buknák a pénzt. Akinek ettől megjött a kedve a leszokáshoz, az ezt a szórólapot tanulmányozhatja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.