Alig néhány moziban játsszák majd a Végre otthon!-t

Tbg
FILM
2015 március 25., 15:24
comments 10

Újabb, komolyabb érdeklődésre is számot tartó amerikai produkció marad ki a legnagyobb magyarországi mozihálózat programjából: az ezen a héten bemutatásra kerülő Végre otthon! (Home, 2015) c. film.

Mint az a Port.hu programújságban is látható, a filmet nem vetítik a Cinema City mozijai, így csak azokban a nagyobb termekben lesz látható, amelyeket nem az izraeli illetőségű cég üzemeltet. Mivel azonban a magyarországi plázamozik túlnyomó részét a CC viszi, feltehetően sorban kell állni majd a filmre abban a néhány moziban, ahol adják a filmet.

A filmet az Intercom forgalmazza, amely a jelek szerint nem tudott dűlőre jutni a CC-vel a forgalmazás részleteit illetően. A forgalmazó a 444 megkeresésésére nem válaszolt.

Legutóbb a Majmok bolygója 2-vel történt hasonló eset, akkor mind az Intercom, mind a Cinema City azt kommunikálta, bár nagyon szerették volna, nem sikerült megállapodniuk a részletekben, így végül a film sokkal kevesebb moziban futott, jóllehet a régióban mindenütt nagy sikerrel vetítették a mozik.

A CC eredetileg tervezte a film bemutatását, promójukban ugyanis megjelenik a filmmel járó menü, ám műsorra nem tűzték a filmet.

A DreamWorks és a 20th Century Fox legújabb animációs filmje ráadásul családi, korhatárbesorolás nélküli mozi, várható, hogy komolyabb érdeklődés övezi majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.