Tarsoly Csaba visszaveszi a Quaestor vezetését

POLITIKA
2015 március 25., 11:35
comments 313

Tarsoly Csaba MTI-közleményekben kommunikál a lakossággal és nagyon úgy tűnik, a rendőrséggel is.

A Quaestor-csoport fő tulajdonosa közleményében azt írta, hogy

hibát követett el, amikor a reorganizációs tanácsadó javaslatát elfogadta az átmenetre szóló új tisztségviselő elfogadásakor.

Ilyenek ezek a reorganizációs tanácsadók, az ember először gyanútlanul kibocsájt 150 milliárdnyi kamukötvényt, majd rávesznek, hogy írassam egy szerencsétlen, börtönviselt, tanulatlan tápiósági férfira az egész hóbelevancot. Velem a múlt héten kétszer is megesett.

Tarsoly Csaba szerint a

"lépéssel azt a hamis látszatot keltettem, hogy mentesülni kívánok a felelősség alól".

Inkább visszavesz mindent, hogy "hogy ne merülhessen fel a gyanú bármilyen kár okozására." Szerdára közgyűlést hívtak össze.

Arra nem tér ki a közlemény, hogy akkor a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-én túl a szintén Orgován Béla tulajdonába került és a Győri ETO fociklubot is üzemeltető Quaestor Invest Kft-t is visszaszerzi-e. Ha nem, akkor a jövő heti bajnoki fordulóban Orgován Béla lesz Miriuta Laci fociedző főnöke!!!

UPDATE: A közlemény később kiadott második feléből az is kiderül, Tarsoly Csaba nem is ismerte Orgován Bélát, és azt sem hajlandó elárulni, ki volt a rejtélyes reorganizációs tanácsadó.

Tarsoly Csaba, a Quaestor Csoport fő tulajdonosa azt mondta: nem volt tisztában az új vezérigazgató személyével.

Tarsoly Csaba az MTI kérdésére szerdán azt is kifejtette, hogy az új vezérigazgatót a csődeljárással és a reorganizációval kapcsolatban megbízott tanácsadó ajánlotta, akit azonban - felhatalmazás hiányában - nem nevezett meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt