art gecco: Istvánok

art gecco
2015 március 26., 08:03
comments 4

A legeslegeslegeslegjobb az, amikor az ember nem keres, hanem csak úgy véletlenül talál. Így történt, hogy belebotlottunk egy pár Istvánba, illetve.

István nagyon kedves, ingyen adja a széket, meg két tippet hozzá, hogy mit szeretne a Mikulástól.

Jó kis szék, megéri.

Kettes számú Istvánunk is barterelne, ő mondjuk már inkább árában adná el, amije van. De jó fej, mert a szemes kávéval egész sokat enged az árból. Carter barter for prezident!

Az István név jelentése a közhiedelemmel ellentétben: "jó cserét kínáló". Ez a Pisti nemcsak azért tetszett meg nekünk, mert személyesen is megjelent a képeken, hanem mert ésszerű dolgokra cserélne. Jobban belegondolva, szemes kávé vagy szemes kukorica, végül is tökmindegy.

Emeljük a tétet: a következő István írt egy verset egy facsavarról, bizony, de először persze nevet adott neki és varrt neki egy kis szmokingot is. Kötelező a képre kattintani a versért. Kötelező.

A következő úriember ugyan Csaba, de mostantól tiszteletbeli István, mert beállt a zuhanykabinba. Dolgoztassunk vele, akkor is, ha nem István.

A végére egy egyveleg, ebből látszik milyen, amikor az ember erőlködik, nem elég neki, ha véletlenül lel Istvánokra, hanem direkt rákeres. Az eredmény sosem ugyanolyan, itt pl. a hirdetés feladója nem is István, hanem László, csak a lemez Pista. Vagy Béla?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.