Az eddigi legjobb kifogás a piálásra

2015 március 26., csütörtök 11:28
119

Gesztesi Károlyt néhány napja kitette a TV2 a Jóban Rosszbanból, és azóta megy a témázás a Blikkben, hogy a kirúgás oka a színész elhatalmasodó alkoholizmus volt-e.

Az ügy csütörtöki fordulatában Gesztesi nem kívánta minősíteni a híreket, amelyek szerint sorozatbeli partnerének, Ullmann Mónikának nehezére esett ágyjeleneteket forgatni az alkoholszag miatt, de azt leszögezte, hogy bár szeret enni és inni, nem alkoholista. Az italra pedig azért volt mostanában szüksége, mert:

Nagyon lelkizős, érzelmes ember vagyok. Hatnak rám a külvilág eseményei. Nehezen dolgoztam fel lelkileg, amikor a sorozatban, agydaganat miatt fél évig haldoklott mellettem az Ullmann Mónika által megformált karakter. Ott kikészültem, mélyen beleéltem magam abba a szerepbe. Jómagam tudom, érzem, hogy nagyon sokáig fogok élni, de ebben a fél évben a halál közelsége mégiscsak megérintett. Még inkább azt éreztem, hogy az életben minden pillanatot teljesnek kell megélni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt