Nem volt olcsó a kormány szöuli útja

A piaci árnál háromszor-négyszer többe került Hende Csaba honvédelmi miniszter útja Szöulba, ahol a magyar kormánydelegáció tagjaként a koreai honvédelmi miniszterrel találkozott, írja a Figyelő, amelyik számba vette Hende hivatalos útjait.

Az újabban a mellbimit kabinetvezetőjével masszíroztató főhonvéd 2,225 millió forintos tételről számolt be a Figyelőnek szöuli útját illetően.

A lap végül kiderítette, hogy azért volt ilyen drága a repülőút, amely másodosztályon 190, első osztályon 600-640 ezer forint, mert különgéppel ment a delegáció, amelyre a tagoknak külön repjegyet kellett venniük, amely ennyibe, tehát kétmillió forintba került. (A kormányzat több utazási irodával keretszerződik több évre az utaztatások lebonyolítására.)

Eszerint tehát a többi kormánytagnak is többe volt a szöuli út, mint a szokásos, de a részleteket a Figyelő nyomtatott számában olvashatja. (Figyelő)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.