Nem volt olcsó a kormány szöuli útja

Tbg
POLITIKA
2015 március 26., 19:22
comments 78

A piaci árnál háromszor-négyszer többe került Hende Csaba honvédelmi miniszter útja Szöulba, ahol a magyar kormánydelegáció tagjaként a koreai honvédelmi miniszterrel találkozott, írja a Figyelő, amelyik számba vette Hende hivatalos útjait.

Az újabban a mellbimit kabinetvezetőjével masszíroztató főhonvéd 2,225 millió forintos tételről számolt be a Figyelőnek szöuli útját illetően.

A lap végül kiderítette, hogy azért volt ilyen drága a repülőút, amely másodosztályon 190, első osztályon 600-640 ezer forint, mert különgéppel ment a delegáció, amelyre a tagoknak külön repjegyet kellett venniük, amely ennyibe, tehát kétmillió forintba került. (A kormányzat több utazási irodával keretszerződik több évre az utaztatások lebonyolítására.)

Eszerint tehát a többi kormánytagnak is többe volt a szöuli út, mint a szokásos, de a részleteket a Figyelő nyomtatott számában olvashatja. (Figyelő)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.