Eltitkolta Andreas Lubitz a betegségét a Germanwings elől

külföld
2015 március 27., 11:02
comments 213

Csütörtök este tartottak házkutatást Andreas Lubitz egykori otthonában a német ügyészség emberei. A pénteken tartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy a másodpilóta titkolta a munkáltatója előtt a betegségét. Búcsúlevelet, vagy politikai, vallási indítékot nem találtak. A düsseldorfi ügyészek nem nevezték meg Lubitz konkrét betegését, de elmondták, hogy a lakáson több orvosi kezelésről szóló dokumentumot is találtak, amikből az derült ki, hogy folyamatosan kezelés alatt állt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt