Eltitkolta Andreas Lubitz a betegségét a Germanwings elől

külföld
2015 március 27., 11:02
comments 213

Csütörtök este tartottak házkutatást Andreas Lubitz egykori otthonában a német ügyészség emberei. A pénteken tartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy a másodpilóta titkolta a munkáltatója előtt a betegségét. Búcsúlevelet, vagy politikai, vallási indítékot nem találtak. A düsseldorfi ügyészek nem nevezték meg Lubitz konkrét betegését, de elmondták, hogy a lakáson több orvosi kezelésről szóló dokumentumot is találtak, amikből az derült ki, hogy folyamatosan kezelés alatt állt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.