Orgován Béla, a börtönviselt volt közmunkás tovább maradhat a csúcson

bűnügy
2015 március 27., 14:43
comments 161

Bár Tarsoly Csaba – akinek mostanra gyakorlatilag nincs vagyon a nevén – azt mondta, „hibát követett el, amikor a reorganizációs tanácsadó javaslatát elfogadta az átmenetre szóló új tisztségviselő elfogadásakor”, és visszaveszi a Quaestor vezetését, de most úgy néz ki, hogy erre nem volt ideje, mivel őrizetbe került.

Ha a Blikk által csak tápiósági strómannak nevezett egykori börtönviselt közmunkás, Orgován Béla magától nem mond le, akkor rendkívüli közgyűlést kell összehívni, amit a jogszabály szerint legalább 15 nappal a meghívók kiküldése után lehet megtartani. Az sem gond, ha a részvényesek többségét bevitték, hiszen a közgyűlés érvényes és határozatképes lehet, ha Tarsolyéknak van megbízott képviselőjük, de valakit akkor is találni kell vezérigazgatónak Orgován Béla helyett.

Addig is folytatódnak Orgován legszebb napjai:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.