Csak ki akarta próbálni a vezetést az Erzsébet téri gázoló

baleset
2015 március 28., 14:42
comments 152

Újabb részleteket tudott meg a Blikk a csütörtöki Erzsébet téri balesetről. Egyik ismerőse autóját kötötte el heccből a huszonhárom éves, vezetni nem tudó lány, majd négy embert ütött el.

photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

K. Viktória Nikolett ismerőse csak felugrott egy barátjához, a lány egyedül maradt a kocsiban, ekkor kötötte el a Volvót és indult a Nádor utca felé. Először egy VW Passatba hajtott bele, a jogosítvánnyal nem rendelkező lány, aki ekkor teljesen bepánikolhatott, mert nem állt meg, hanem bő gázzal továbbhajtott. És újra egy autónak ütközött. Majd a két ütközés után ütötte el az Erzsébet téren a 27 éves hernádnémeti lányt, majd egy 20 éves és 21 éves japán nőt, végül egy 26 éves ausztrál hölgyet. A Blikk úgy tudja, hogy nem ivott és nem kábítószerezett a gázoló. Kihallgatni nem tudták még a rendőrök, még mindig sokkos állapotban van.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.