Sacha Baron Cohen lesz Freddie Mercury (vagy nem)

FILM
2015 március 29., 14:26
comments 48

A Borat karakterével világhírűvé vált Cohen egyben írója, rendezője és producere is lesz az életrajzi filmnek, ami a Queen 1991-ben elhunyt legendás énekesének történetét dolgozza majd fel. Cohen sok éve dolgozik a terven, volt úgy is, hogy az egész meghiúsulhat. Nem ment könnyen a rendezőkeresés sem, mert a felmerült jelöltekre (David Fincher, Tom Hooper) a még élő zenekartagok mondtak nemet.

Most a zenekar menedzsere, Jim Beach jelentette be, hogy megoldódtak a problémák, méghozzá úgy, hogy mindent Cohen fog ellátni a film körül. Dátumokról egyelőre nem esett szó. (TIME)

Update: közben köszönöm az emailben jelentkező olvasónak, aki jelezte, hogy az egész csak egy amolyan tréfa lehetett, mint azóta Brian May nyilatkozta ezt, Beach csak viccelt, amikor erről beszélt, de az egész világ bevette. Egyelőre Google-keresés alapján a legtöbb nagyobb híroldal még tartja magát ahhoz, hogy lesz film, de May oldala sajnos mást sugall. Reménykedjünk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.