Görög focisták baleseteztek a ferihegyi gyorsforgalmi úton

baleset
2015 március 30., 08:16
comments 80

Feloldották a teljes útzárt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, ahol egy reggel történt balesetben egy ember meghalt, a görög labdarúgó-válogatott három tagja pedig megsérült – írja a police.hu. Korábban Göndöcs Bernadett, az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt mondta, egy kocsi egy taxival ütközött.

photo_camera Összetört kocsik a XVIII. kerületi ferihegyi gyorsforgalmi úton, a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon, ahol a taxi és egy autó ütközött. A balesetben egy ember meghalt és a taxiban utazó Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz, a görög labdarúgó-válogatott tagjai megsérültek. (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ azt írta: az autóbaleset sérültjei közül 3 görög állampolgárt mentővel vittek a Honvéd-kórház sürgősségi betegellátó centrumába. Mindhárman fej- és lábsérüléseket szenvedtek. Ketten könnyebben sérültek meg, ők várhatóan délután elhagyhatják a kórházat, a harmadik sérült várhatóan estig megfigyelésre a kórházban marad.

A helyszínelés idejére több órára mindkét irányban teljes szélességében lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat. A forgalomkorlátozást mostanra feloldották, a gyorsforgalmi út mindkét irányba járható.

Nikolaosz Vlahakisz, a görög nagykövetség sajtóattaséja elmondta: Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz sérültek meg a balesetben. Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, és taxival indultak a repülőtérre. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.