Tiborcz testvére már nem uralja a NAV informatikai fejlesztéseit

gazdaság
2015 április 01., 11:32
comments 39

Már nem Tiborcz Péter Sándor a NAV informatikai fejlesztési főosztályának vezetője – vette észre a hvg.hu a NAV honlapján lévő táblázatban. A hvg.hu szerint már március elején elhagyta Tiborcz az adóhivatalt, de azt nem mondta meg nekik a NAV, hogy mi volt a távozás módja és oka.

Tiborcz Péter annak a Tiborcz Istvánnak a bátyja, aki Orbán Ráhel férje, Orbán Viktor kormányfő veje, és olyan szuperül sikeres a magyar közvilágítási tenderekben, mint a világon senki más.

(hvg.hu.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.