Kapócs Zsóka már nem Habony Árpádot öleli :(

2015 április 2., csütörtök 5:50
139

Kapócs Zsóka és Habony Árpád már a harmadik bontóperes tárgyaláson vannak túl, de hivatalosan még nem váltak el, mert az elmúlt egy évben egyszer sem jelentek meg a bíróságon.

Az ex-szépségkirálynő-színésznő-műsorvezető azonban - úgy tűnik - túltette magát a rezsicsökkentés atyján, mert a Blikk egyik olvasói fotóján egy budai benzinkút parkolójában ölel és csókol egy férfit, aki láthatóan nem Habony. A képet ide kattintva lehet megtekinteni, nem merem ellopni, mert az udvariatlanság lenne, és még fizethetnénk is miatta egy csomót.

A Blikk az olvasó fotó után Kapócs Zsókánál is rákérdezett a dologra, ő pedig ezt válaszolta:

„Valóban új párom van. Viszont civil, és azt szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná. Szeretnék nyugodt, harmonikus életet élni. A magánéletemet pedig szeretném megtartani magamnak a jövőben is.”

Persze valószínűleg nem pont ezt mondta, hiszen így senki sem beszél, de a Blikkben minden celeb ezen a nyelven szólal meg.

Az újság nem hagyta annyiban, és kiderítette, ki lépett Habony helyére. Információik szerint Kapócs Zsóka új szerelme még nős, de már külön él a családjától, és

nagyon tisztességes férfi.

A rezsicsökkentést azonban nem ő találta ki, és nem is kendóbajnok.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt