Csányi: El kell gondolkodni, hogy ki legyen Dárdai utódja

sport
2015 április 03., 04:42
comments 66

Csütörtökön ismét megválasztották az MLSZ elnökének Csányi Sándort. Az Nemzeti Sport rögtön fel is tette a kérdést a régi-új elnöknek:

Mi lesz Dárdai Palival?

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Csányi nem kertelt:

„A tény az, hogy van egy szerződés, amely november harmincadikáig szól. Ez idő alatt a Hertha jelentkezhet olyan igénnyel, hogy visszarendelné Palit, ám a mi olvasatunkban ezt egyoldalúan nem teheti meg. Fontos hangsúlyozni, hogy eddig nem jelentkeztek Berlinből. Az ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ez a megoldás senkinek nem jó. A magyar futballnak hosszú távon az az érdeke, hogy legyen egy Bundesliga-edzője. Éppen ezért tudomásul kell vennünk, ha Dárdai Pál a Bundesligát választja. El is kezdhetünk azon gondolkodni – és ezen a téren a jelenlegi kapitánnyal az élen sokak véleményére számítok –, hogy ki legyen az utódja. Mondom ezt annak ellenére, hogy ha kijutunk az Európa-bajnokságra, azt szeretném, hogy Pali vezesse a válogatottat."

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.